FANTASTIČAN RUČAK ZA KRATKO VRIJEME…PILEĆA BAJADERA
loading...
Sastojci 2 filea pileceg belog mesa 2oo gr kackavalja 300 gr suvog vrata 1 kom pavlaka 2 kom jaja 3 cena belog luka 5 kasika senfa Priprema 1. Snicle izlupati i vrlo malo posoliti, poredjati u podmazan vatrostalni ili djuvec pleh. 2. Premazati senfom i dobro izgnjecenim belim lukom. 3. Preko senfa narendati kackavalj. 4. Poredjati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poredjati kackavalj u listicima. 5. Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kackavalja. 6. Bajadaru peci 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seci kao bajaderu. 7. Ako ne mozete cekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu.Pročitajte više na: http://receptii.com/fantastican-rucak-za-kratko-vrijemepileca-bajadera/?fbclid=IwAR0HMyik7ugH3CFCJ_UDUIKhmNmrj_l6I-FRPSlEaHrP-NVMGoCG9FkmyIw
Copyright © Recepti
Nema komentara