Siromašni Roditelji Usvojili Su OVOG Dečaka: Doveli Ga U Oronulu Kućicu, A OVAKO Im Je Vratio 20 Godina Kasnije! (


 Kao beba rođena na filipinima Lazaro badlie drugi je ostavljen na pragu sirotišta. Kao i mnoga siročad ni on nije nikada upoznao svoje biološke roditelje. Ipak nije ostao u sirotištu, pojavio se jedan par koji ga je usvojio. Svoje usvojene roditelje on je zvao Nanej i Tatej. Bio je dijete sa potencijalom, kao jako mali je svojim roditeljima obećao da će im omogućiti bolji život a samim tim i ljepši dom.



Živjeli su zajedno u oronuloj kući. Porodica Nanej i Tatej je bila na rubu siromaštva ali nisu prezali od toga da najmlađem članu porodice omoguće redovno školovanje kako bi mogao postići što više u životu. Samo školom bi se mogao dobro zaposliti i osamostaliti. Godinama kasnije Džajvi završava i fakultet, ni manje ni više u Australiji. Sav trudi rad se isplatio, nakon zaposlenja zarada je rasla i rasla. Nije mogao vjerovati koliko napreduje. „Kada su me Nanaj i Tataj uscijili, to nije bio baš dobar život. Nanaj je prodavacica a Tataj portir. Sada kada imam šansu da im uzvratim sve, pobrinut ću se da žive svoje snove bolje nego što su ikada mogli zamisliti.“ – Napisao je Lazaro ispod dvog Fejsbuk posta.



Zaradivši dovoljno novca on je mogao kupiti i novi dom svojim roditelji, a sada zajedno putuju svijetom. Mnogi mediji su ovu nevjerovatnu priču o putovanju preko trnja do zvijezda nazvali pravom filmskom pričom. Dječak iz siromaštva uspjeva u životu i postaje milioner. Dirljiva priča o mladiću koji je iz neimaštine uspio dosegnuti snove o boljem životu, za sebe i svoju porodicu se nastavlja.


Nema komentara

NAJBRŽE JOGURT KOCKE BEZ PEČENJA GOTOVE ZA 15 MINUTA

 Sastojci 2 voćna jogurta (oko 300 g) 1 čvrsti jogurt 120 g šećera   2 vanilin šećera 500 ml vrhnja za šlag petit keks 2 vrećice želatine ...