ZA VRELE DANE IDEALNA: VOČNA PIŠKOTE TORTA KOJA SE NE PEČE
SASTOJCI:
3 kisele pavlake od po 2 dl
150 g prah secera
100 g slaga
1 dl vode
3 kesice zelatina
vece pakovanje piskota
sok od narandze
maline ili drugo voce
Sve su češći slučajevi smrti od stomačnih parazita!Doktori savjetuju...
Sve su češći slučajevi smrti od stomačnih parazita!Doktori savjetuju...
Lekari su dugo vremena skrivali uzrok pojave papiloma! Čini se
Lekari su dugo vremena skrivali uzrok pojave papiloma! Čini se
Papilomi će se sasušiti do jutra, a gliste izleteti poput metka od 15 grama
Papilomi će se sasušiti do jutra, a gliste izleteti poput metka od 15 grama
1.
Kiselu pavlaku umutiti rucno sa secerom u prahu.Posebno umutiti 100 g slaga sa 1 dl vode pa sastaviti sa kiselom pavlakom.
2.
Zelatin razmutiti u soljici hladne voode.Zagrejati ga na sporetu samo koliko da se otopi i postane staklast.Nikako ne sme da provri.Kada se malo prohladi,dodati kasiku dve pavlake i umutiti kasikom a zatim sastaviti sa ostatkom pavlake.Ovo se radi da bi se temperatura pavlake i zelatina izjednacila i da se ne bi stvorile grudvice.
3.
Serpu ili pleh(u zavisnosti da li hocete okruglu ili cetvrtastu tortu)obloziti folijom.Po dnu poredjati piskote koje se prethodno provuku kroz sok od narandze.Preko piskota sipati polovinu smese,poredjati voce,pa drugu polovinu smese i na kraju red piskota.
4.
Staviti u frizider najmanje 3-4 sata a moze i duze.Kada se stegne,izruciiti na tacnu,ukloniti foliju i premazati
Pošalji ovo e-poštom
Blogiraj ovo!
Podijeli na usluzi Twitter
Podijeli na usluzi Facebook
3 kisele pavlake od po 2 dl
150 g prah secera
100 g slaga
1 dl vode
3 kesice zelatina
vece pakovanje piskota
sok od narandze
maline ili drugo voce
loading...
PripremaSve su češći slučajevi smrti od stomačnih parazita!Doktori savjetuju...
Sve su češći slučajevi smrti od stomačnih parazita!Doktori savjetuju...
Lekari su dugo vremena skrivali uzrok pojave papiloma! Čini se
Lekari su dugo vremena skrivali uzrok pojave papiloma! Čini se
Papilomi će se sasušiti do jutra, a gliste izleteti poput metka od 15 grama
Papilomi će se sasušiti do jutra, a gliste izleteti poput metka od 15 grama
1.
Kiselu pavlaku umutiti rucno sa secerom u prahu.Posebno umutiti 100 g slaga sa 1 dl vode pa sastaviti sa kiselom pavlakom.
2.
Zelatin razmutiti u soljici hladne voode.Zagrejati ga na sporetu samo koliko da se otopi i postane staklast.Nikako ne sme da provri.Kada se malo prohladi,dodati kasiku dve pavlake i umutiti kasikom a zatim sastaviti sa ostatkom pavlake.Ovo se radi da bi se temperatura pavlake i zelatina izjednacila i da se ne bi stvorile grudvice.
3.
Serpu ili pleh(u zavisnosti da li hocete okruglu ili cetvrtastu tortu)obloziti folijom.Po dnu poredjati piskote koje se prethodno provuku kroz sok od narandze.Preko piskota sipati polovinu smese,poredjati voce,pa drugu polovinu smese i na kraju red piskota.
4.
Staviti u frizider najmanje 3-4 sata a moze i duze.Kada se stegne,izruciiti na tacnu,ukloniti foliju i premazati
Pošalji ovo e-poštom
Blogiraj ovo!
Podijeli na usluzi Twitter
Podijeli na usluzi Facebook
Nema komentara