LAGANI RUČAK…JEDAN OD UKUSNIJI KOJE SAM PROBALA OVE GODINE
loading...
Podijelite sa prijateljima: FacebookFacebook MessengerViberPinterestEmailTwitterWhatsAppPodijeli Jednostavne, vrlo brzo se pripremaju, a jako sočne i ukusne !!! Sastojci oko 350-400 g listova za lazanje (ovisi o veličini tepsije) 400 g šunke 300 g gaude (ili nekog vama omiljenog sira) 150 + 50g za posip parmezana 700 ml mlijeka 5 žl brašna prstohvat vegete, soli, papra, muškantnog oraščića Priprema 1. Za bešamel u hladnon mlijeku razmutite brašno da bude bez grudica, dodajte sol, vegetu, papar i mušk. oraščića. Stavite na laganu vatru i mješajte pjenjačom. Kad zakipi umijepajte onih 150 g parmezana. 2. Nauljite vatrostalnu ili keramičku posudu, stavite red listova lazanja, pa bešamel, šunku i ribani sir. Redajte dok ne potrošite sastojke. Gornju koru premažite bešamelom i pospite sa još malo sira i s onih 50 g parmezana. 3. Pecite oko 20 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 200°C. Posluživanje Najbolje paše uz zelenu salatu i čašicu crnog vina. Recept sam vidjela u jednom časopisu.Pročitajte više na: http://receptii.com/lagani-rucakjedan-od-ukusniji-koje-sam-probala-ove-godine/?fbclid=IwAR0Is5iySCEvQ2db6J7vAXYOJ3BA5NZISLbucMISSJf_P3SslxUBajXCi9E
Copyright © Recepti
Nema komentara