MEKE KAO DUŠA: Uz ovaj jednostavan trik vam palačinke više NIKADA neće ispasti žilave
Palačinke nisu samo klincima omiljena poslastica, već i mnogima od nas. Obožavamo ih i slatke, slane, debele ili tanke. Ipak, jedna stvar može pokvariti uživanje u njima. Bilo da ih pravite po receptu ili ste već iskusna domaćica, često nam se dešava da nam palačinke ispadnu žilave. Internet je pun trikova i saveta kako da napravite savr
Pre nego što počnete da pravite testo za palačinke, odvojite belanca od žumanaca
Foto: bbcgoodfood.com
U žumanca dodajte sve potrebne sastojke za testo i dobro umutite, a belanca ulupajte tako da dobijete ne previše čvst sneg
Foto: joepastry.com
Dodajte sneg od belanaca u testo za palačinke, pažljivo mešajući kašikom ili ručnom žicom i pržite palačinke
loading...
bog snega od belanaca, testo će imati penastu strukturu, a palačinke će biti mekane kao duša, čak i kada se ohlade! Prijatno!
Nema komentara