DUGO JE SUMNJALA U SUPRUGA- KADA JE SHVATILA DA JE VARA PRIREDILA MU ŽESTOKO IZNENAĐENJE


Laura Arnold, je 42-godišnjakinja koja dolazi iz Velike Britanije . Ona je još majka dvoje djece, koja je otkrila da je muž Craig vara . Oodlučila je da mu se bez imalo milosti osveti. Ona je već bila veoma razočarana i bijesna kada je na telefonu svoga supruga pronašla poruke koje je on slao ljubavnici .
Nije mu odma napravila ljubomorne scene, nego je smislila žestoki plan. Kada je Craig otišao u New York na službeni put na 2 sedmice, Laura je uspjela da proda njihovu zajedničku kuću, a da on to nije ni znao.
Njeni roditelji su dali za kredit i uvijek joj pomagali kada bi se našli u škripcu . Kada se preljubnik vratio sa puta, brava je bila zamijenjena dok su u njegovoj dnevnoj sobi sjedili nepoznati mladi ljudi. Lupao je i dozivao suprugu Lauru da mu otvori vrata, a onda je doživio šok.
“Primijetio je da je namještaj nestao i da je kuća prodata . Vidio je da ga je Laura napustila, prodala kuću i sve njegove stvari stavila u vreće.Bio je neizmjerno bijesan, ali život je previše kratak da bih ga potrošio na to. Zbog djece je odlučio da ne pravi veće probleme.

Nema komentara

NAJBRŽE JOGURT KOCKE BEZ PEČENJA GOTOVE ZA 15 MINUTA

 Sastojci 2 voćna jogurta (oko 300 g) 1 čvrsti jogurt 120 g šećera   2 vanilin šećera 500 ml vrhnja za šlag petit keks 2 vrećice želatine ...